Tuesday, March 30, 2010

Folkart Hydreagea

Yang ini baru je siap lukis masih panas lagi cuma belum di vernis lagi ,, kalu dah vernis baru lah menyerlah bunganya tak gitu...
Kita zomm jelah dulu dengan bunga kesukaan ramai ini ..

Wednesday, March 24, 2010

Rose lagi


Yang ini tak tahu lah yang ke berapa dah mesouch lukis tu hari ada class lukis dgn cik oodah kita tu... cik oodah lukis ddzzzzz .... dah gantung ke cik ooodah ooi cantik tuuuu...yang ini mesouch siapkan hari selasa tu hari heeeee

Monday, March 15, 2010

Friday, March 12, 2010

Welcome Friend

Salam Hari Jumaat kepada teman2 bloger yang sudi datang bertandang ke rumah hanidvila silalah duduk buat cam rumah sendiri, kalu nak minum kopi just tuk..tuk.tuk jgn segan dan silu.

Wednesday, March 10, 2010

mawar berduri heeeee


Kehhh OOodah tengok leee malam tadi mesouch buat agak2 sama tak, sama lah tu...

Tuesday, March 2, 2010

Para2 VS Jepun N British

Huahuaaaaa Geli hati pun ada, kalu oodah panggil Para2 Jepun mesouch panggil para2 zaman British baru siap jugak ninnnnnnn.......

Orag ada kita pun nak ado gak...mana bole odah je yg adoooo mesouch pun nak jugak...
apa2 pun kita sekang mata dulu dengan para2 zaman british ni...