Wednesday, June 24, 2009

Tag



1. Copy badge "2008 Cute Blogger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda
2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.. (anda di-tag!)
Oklah mesouch sambut cabaran cik yu...
Mulanya begini.. sebenarnya satu pagi hari ahad , biasalah aku dengan kember aku
berniaga dekat shah alam...masa tu aku lepak dekat gerai ooodah.. tiba2 ternampak
awek cun ni.. tak silap dia datang 2 orang berpakai seluar jean....
Aku nampak macam confius jee... almaklum lah muka aku dgn ooodah ini
orang kata sama..suara pun sama...aku tengok orang nya agar kasar sedikit
manis pun ade juge...dah dia pun bereder..aku tanya oooodah sapekan gerangan
ini.. oooodah cakap kawan aku , Si Ayu.... bermula dari citulah..aku pun , masuk
blog dia..dan bercit - cat dengannya... sapai le sekarang...
W/pun tak pernah bercakap dan bertemu aku rase macam mesra bangat..
aku harap cik ayu tak boring berkawan dgn aku... tak tahu leee akan datang
kok dia dah boring mana le kita tahu kan..kan cik yu...
Ok lah ini pulak pasak aku yeee.. macam mana ye..
1)
Mula2 kalu orang tengok aku , orang kata aku ini sombong
baknya muka aku, dia orang kata aku ni garang ..ade ke?
2)
Bila dah berkawan dengan aku dia kata shok juge bak dia orang
kata aku jenis yang tak berkira..pan 2 mulut macam mulut
murai. ade kee.. aku tak de pun .dan boleh di katakan
kelakar jugak lee...
3)
Sebenarnya aku ini..lembut orangnya w/pun nampak garang
hati aku baik... dan cepat tersentuh.
4)
Aku tak suka mengambil kesempatan diatas kesusahan orang lain.
5)
Aku juge kaki jalan, suke lepak melepak..dan hobi aku suke bagi
kekawan makan ...kalu orang datang rumah leeee...dan seorang yang
sentiasa sibuk....sibuk dgn kerja2...
6)
Aku Palinggggg benci orang yang tak menepati janji...penipu
tak jujur...suke cakap benda yang bukan2 ( cakap bohong le 2 )
prinsip aku biar orang buat jahat dekat kita..tapi kita jangan
buat jahat pada dia.. tu jeee.. very sample.
Sekarang aku nak cakap pasal hobi pulak yee
1)
Hobi aku suke masak memasak dan mengemas rumah tu biaselah
semua orang perempuan suke kemas rumah...
2)
Suka tanam pokok bunga yang berdaun dan berbunga
3)
Suka berkawan dengan semua orang tak kira tua n muda
semua aku kawan.
4)
Suke window shopping juge
Ok dah cik yu dah siap... kali aku nak bagi kat sape pulak ni...
teng2.....tropong dulu yeee

penerima arward seterusnya ialah :-

1)Kak Khaty69

2) Kak Shas

3) Lynn

4) Masdecoupage

5) Rainhouse

Siapa2 yang terima arward buat jangan tak buat yeee hentang kromo jee...

bagi otak yang berkarat tu berkilat...macam zaman sekolah dulu2...kita sahut cabaran ....Malaysia boleh...

4 comments:

Khadijah Mohamed said...

hang aini...jenuh kak...tak reti tag2 ni...

Ainie said...

alah kak copy jee ...janji buat..perah otak cikit

shas said...

mek wei..cuba mu explain clear sikit.akak tak paham.crita pasai kwan ke,pasal diri sendiri.ambik tag tu nak letak kat mana.haha...

Ainie said...

mula2 akak cite lee pasal kite...macam mana bole kenal dan sbgg..pah itu cite leee pasal akak pulak senang jeee...

copay org yg naik basikal tu pah 2 paste d tempat akak..tu jee

selamat memerah otak..heeee