Thursday, July 2, 2009

Washer sudah siap d deco


Ingat tak hari tu mesouch ade keluar kan washer yang belum d deco ..hari washer in dah siap untuk d prototonkan oleh kwn2 semua...ini adalah hasil kerja tangan mesouch.. cantik tak kawan2 semua... kalu tak cantik pun tak pe lah just for share only....

5 comments:

shas said...

Wa..ada bakat terendam rupanya cik ainie ni.Cantik,decoupage ke sticker?

Ainie said...

alah k.shah sticker jeee buat suspend jeee,,kenapa nak belajar ke

ayu said...

santikk la mesouch..awat tak jadi nak lukis ker..tapi masih tetap cantik dont worry..

Ainie said...

tema tasih lee cik yu susah dapat org lukis semuanye duk jauh2..so aku dah tak sabar ...stiker je lah,,,,

MrsNor said...

woww cantikk ooo...tipah pun tertipu jg tadi ingatkan joyah lukis sendiri, rupanya joyah tampal stiker aje. Stikar tu brp RM?? Oyak kor akak, berkenan lakk nak beli...