Tuesday, July 7, 2009

Alahai Kena spray lagi..


N3 malam n in tin2 yang telah siap d spary tunggu masa untuk d deco ....tin2 ini d beli semasa rendak2 d kuala selangor..pada hari sabtu lepas...selain pinggan yang ini pun aku sapu gak..

9 comments:

ayu said...

mesouch..pelita tu beli mana..ade extra tak..tolak kat ayu satu..
baldi kecik tu cam ayu punya lah..

tu tempat buat ais batu pun hang nak tepek decal ke..

Ainie said...

ye le cik yu oooi tempat letak air batu pun boleh gak janji kretif....

azlina said...

salam ainie....
amboi hunting sakan no...cantik le pelita tu guna decaupage tidu ke decal...

Ainie said...

heee..jgn tak tahu lak...decaupage lee

*Life's Better in Pink* said...

ainie, pink ni very sweet lah...akak suka...pelita tu pun cantikkkk

Ainie said...

tema kasih leee life..tq sudi datang blog dtg lagi yee

teratak comel said...

k.ainie...guna spray tong ker??? bole ek?? geezz pun nk cuner ler...

Ainie said...

ye geezzz spray tong yg murah tu...

Cikintan said...

salam ziarah kak...
adus...berkenan betul pelita itiewww....nak buat lum reti...cuci mata sajork....